El
Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies organitzen el FOTO-MONTSENY amb la voluntat de crear un punt de trobada per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres.

dilluns, 14 de novembre del 2011

Exposicions: AL FILO DE LAS MAREAS d'Isabel Díez

Isabel Díez (Bilbao, 1966) és una fotògrafa especialitzada en el paisatge natural. La seva obra es caracteritza per la presència d’una forta càrrega estètica. Forma part de la junta directiva de l’Associació Espanyola de fotògrafs de Natura (AEFONA) i del col·lectiu Portfolio Natural. Recentment ha publicat el llibre Al filo de las mareas (2009) centrat en el paisatge costaner.

Caminant per la vora del mar es descobreixen textures delicades, jocs de colors complementaris,  esclats de colors dissonants, estructures espacials seductores... La bellesa, el misteri, la serenitat, la força, la quietud i la violència porten a Isabel Díez una i altra vegada a la vora del mar, on allò quotidià esdevé extraordinari. Aquesta col·lecció de fotografies pretén mostrar la seva admiració i curiositat per aquesta estreta i salvatge franja del nostre planeta, la costa.

Podeu trobar més informació sobre l'autora i la seva obra al seu web Isabel Díez. Fotografia de naturaleza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada